Dakar Rally blijft bij RTL7

Ook de komende drie jaar is de Dakar Rally te zien bij RTL7. In 2012 start de zwaarste rally ter wereld voor de vierde keer in Zuid-Amerika en doet de karavaan naast Argentinië en Chili ook Peru aan. Afgelopen jaar trok de rally gemiddeld elke dag bijna 300.000 kijkers en op de herhaling stemden dagelijks nog eens ruim 200.000 kijkers af.

Marco Louwerens, programmadirecteur RTL 7: “Dakar is een avontuur dat enorm aanspreekt bij onze kijkers. RTL7 heeft daarom een historie met deze rally der rally’s opgebouwd en deze samenwerking zetten we de komende jaren graag voort.”

De jaarlijkse Dakar Pre-proloog waar de fans kennis kunnen maken met hun favoriete Nederlandse Dakar-deelnemers gaat ook dit jaar weer door. Het spectaculaire evenement staat gepland op 6 november.

Naast RTL zal ook Eurosport de rally der rally’s verslaan.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.