Danny Chandler overleden UPDATE

De Amerikaanse motorcrosser Danny ‘Magoo’ Chandler is onlangs overleden in zijn huis in de Verenigde Staten. De Amerikaan heeft een succesvolle motorsportcarrière op zijn naam staan en bereikte zijn hoogtepunt in de jaren ’80. Deze carrière werd in 1985 door een zwaar ongeluk abrupt beëindigd. Chandler raakte verlamd. Na dit ongeluk zette Chandler zich in voor veiligheidscampagnes binnen de motorsport. De motorcrosser, die door velen wordt gezien als een legende, is 50 jaar geworden.

UPDATE 20 mei, 10h03
Hieronder een prachtige foto-hommage voor de overleden Chandler. Slik…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.