Daphne Hop in tranen UPDATE

Helaas, helaas, helaas. Het team van Daphne Hop, Fennema Racing Team, is failliet. Fennema Racing moet naast de enige dame in het gezelschap van de Talent Cup 600 ook Mervyn Verploegen en Marijn Fennema teleurstellen. De jonge coureurs zijn nu naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren.

Hop: “Ik vind het vreselijk voor het Fennema Racing Team. Een paar dagen geleden vertelden ze dat ze failliet zijn gegaan. Dat wens je niemand toe. Ik hoop dat ze er bovenop komen. Daarnaast vind ik het ontzettend jammer dat ik nu waarschijnlijk niet kan gaan racen. Ik ben weer helemaal fit en echt klaar om de baan op te gaan. Maar als ik geen nieuwe sponsor vind, dan stopt mijn racecarrière hier”, aldus de verdrietige dame.

Kun jij Daphne en wellicht ook Mervyn en Marijn helpen? Stuur een bericht naar info@talentcup600.nl en zij zorgen dat je in contact met de pechvogels komt.

UPDATE maandag 17 2011, 15h25
Ja, je leest het goed! Daphne Hop rijdt komend seizoen toch in de Talent Cup 600. Dit heeft de snelle dame vooral te danken aan het Probikes Racingteam die haar weer in het team opgenomen heeft.

Natuurlijk moet er nog veel geregeld worden voor aankomend seizoen maar daar is Hop met haar team nu druk mee bezig. Probikes ging er niet vanuit dat er nog een rijder bij zou komen. Op 21 en 22 februari komt Hop op Albacete voor het eerst in actie op de Yamaha R6.

Het team is nog op zoek naar een monteur die voor Hop wil sleutelen. Ben jij technisch en enthousiast en kom je uit de regio Nunspeet? Stuur dan een mail naar info@probikes.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?