Davide Tardozzi verlaat BMW

De Team Manager van BMW’s Superbike-team, Davide Tardozzi, heeft het team verlaten. Nadat er al enige tijd geruchten de ronde gingen over het einde van deze samenwerking, bleek Davide Tardozzi tijdens een interview met een Italiaanse website te hebben aangegeven niet langer voor BMW te werken. Hoewel de voormalige teammanager in januari dit jaar een driejarig contract met BMW tekende, verlaat de Italiaan het team zonder het seizoen af te maken. Hij is daarom dit weekend niet naar Frankrijk gegaan, waar de laatste ronde van het seizoen wordt verreden.

“Met al zijn ervaring heeft Tardozzi een goede bijdrage geleverd aan het Superbike-team. Desondanks hadden wij een ander idee over de manier waarop het team gemanaged moet worden. We willen Tardozzi graag bedanken voor zijn bijdrage en wensen hem beste voor de toekomst”, aldus BMW Motorrad Motorsport directeur, Berthold Hauser. Of BMW al een nieuwe manager op het oog heeft is nog niet bekend.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.