De baan op met Yamaha

Leuk nieuws voor de circuitrijders onder ons: Yamaha Nederland heeft voor zowel de R1 als de R6 een zeer scherpe prijs gemaakt. Voor een paar kleine voorwaarden kun je al voor 11.000 euro rijden met een 2010 R1, exclusief BTW en BPM. Een R6 kun je al hebben voor 8.300 euro. Wat zijn die voorwaarden dan?

Dat je er minstens een jaar geen kenteken voor aanvraagt en dat je een Yamaha-badge op je pak naait. Moet kunnen toch? Yamaha maakt van de gelegenheid gebruik om ook te melden dat er een zeer uitgebreide lijn aan race-accessoires te koop is via de normale kanalen, van kuipdelen via speciale nokkenassen tot frameprotectors. En alles gewoon via de dealer. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Meer info: www.yamaha-motor.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?