De Bois en Kroon zien af van deelname

Iets minder dan drie weken voor het begin van de Dakar Rally is het Nederlandse contingent twee deelnemers kwijt. Thomas de Bois (foto) en Evert Kroon hebben vanwege verschillende redenen besloten om af te zien van deelname, meldt RTLGP. De Bois door een vaatvernauwing, Kroon door het afzeggen van zijn vriend en drukte op de zaak. Door het ontbreken van De Bois en Kroon is Teus Visser de enig overgebleven motorrijder van Pro Dakar. Volgens teamleider Chris Leyds is het team volledig gericht op Visser en heeft die nu ‘meer steun dan de meeste fabrieksrijders’.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.