De dokter ontslagen uit ziekenhuis

Valentino Rossi is donderdag ontslagen uit het Centro Traumatologico Ortopedico-ziekenhuis in Florence, waar hij herstelde van het gebroken scheenbeen dat hij onlangs opliep tijdens de vrije training voor de GP van Italië. Rossi is met een helikopter overgebracht naar een ander ziekenhuis in het Italiaanse Cattolica, vlakbij bij Misano. In die kliniek zal de motorcoureur verder werken aan zijn herstel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.