De Dycker ook naar Halle

Ken de Dycker heeft toestemming gekregen van MonsterEnergy Yamaha-Ricci Racing om aan de start te verschijnen tijdens de tweede wedstrijd van het ONK motocross in Halle. De boomlange Belg kwam tijdens de eerste wedstrijd in Mill, twee weken geleden, slechts een keer tot scoren vanwege ziekte. Nu is hij gedreven dit morgen, 28 maart, goed te gaan maken op De Kappenbulten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?