De MotoGP anders bekeken

Raceverslagen, resultaten en quotes van de MotoGP-coureurs vind je overal op het wereld wijde web. Dat is ook op Motomatters.com niet anders. Maar dit is niet het enige dat je tegenkomt op de site van David Emmett, ook wel bekend als Kropotkin. Emmett is dit weekend op uitnodiging van het Fiat Yamaha team en het Fiat on the Web team aanwezig bij de openingsrace van de MotoGP op het woestijncircuit van Losail. Naast veel informatie vanuit het paddock levert ons dit bezoek ook een kijkje in de wondere wereld van Qatar.

Alle activiteiten van Emmett en zijn team kun je namelijk volgen op www.motomatters.com/blog/. Via deze blog wordt de MotoGP anders bekeken. Extra bijzonder is dat niet alleen de motorrace centraal staat. Ook de bizarre bouwdrift van de inwoners van Qatar passeert de revue en laten we vooral de mooie foto’s niet vergeten. Er staan inmiddels drie afleveringen online. Een beetje vreemd maar wel leuk!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?