De nieuwe Ninja ZX10R

Kawasaki doet vrij geheimzinnig over het nieuwe model van de ZX10R, die vanaf 2011 te koop zal zijn. Wel geven de Japanners deze foto vrij en die ziet er weer veelbelovend uit. Ook onderstaand filmpje is door Kawasaki vrijgegeven, maar daar worden we niet echt veel wijzer van. Kawasaki is heel wat van plan met dit nieuwe model, want ze hebben zelfs een heuse ZX10R-website gelanceerd.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?