de Puniet geopereerd

Het zat Randy de Puniet dit weekend niet mee tijdens de race op de Sachenring in Duitsland. Hij kwam namelijk in de vierde bocht van circuit ten val en nam daarmee collega-rijders Aleix Espargaro and Alvaro Bautista mee de spreekwoordelijke afgrond in. De Fransman liep een gebroken scheen- en kuitbeen op. Terwijl de rode vlag de lucht in ging werd de Puniet per ambulance afgevoerd. Meteen hierna werd de coureur per helikopter naar het Hartmannsdorf-ziekenhuis gebracht. De Honda-rijder, die dit seizoen zeer aardige resultaten liet zien, geeft aan erg teleurgesteld te zijn.

“Het kan niet erger worden dan dit. Ik had een slechte start maar kon eigenlijk vrij snel terugkomen. Toen ik de zesde plaats bereikt had crashte ik plotseling en ik werd geraakt door een langskomende motor. Ik merkte meteen dat het vrij ernstig was en toen we de röntgenfoto´s zagen wisten we het zeker”, aldus de Puniet.

De Fransman is gelijk geopereerd en de doktoren hebben een pin in zijn linker onderbeen aangebracht. Nu maar hopen dat de coureur net zo een wonderbaarlijke genezing meemaakt als Rossi.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.