De Puniet wellicht klaar voor Brno

Het is nog geen drie weken geleden dat Randy de Puniet zowel zijn scheenbeen als zijn kuitbeen brak op het circuit van Duitsland. Toch heeft de Fransman het alweer over een terugkomst. Hoewel dit natuurlijk erg vroeg is, doet hij er alles aan om weer terug te zijn voor de race van Brno.

“Ik heb de afgelopen GP noodgedwongen via de televisie moeten volgen. Sinds mijn debuut in de MotoGP heb ik geen enkele race op die manier hoeven zien, dus ik had het hier wel een beetje moeilijk mee. Enkele dagen na de operatie verliet ik het ziekenhuis in Duitsland om me in Frankrijk verder te laten behandelen”, aldus Randy de Puniet.

Het lijkt erop dat de Fransman een wonderbaarlijk snelle genezing meemaakt. Als deze stijgende lijn zich voortzet, is de Fransman nog sneller terug dan Rossi. “Ik onderga zowel behandelingen in de hyperbare kamer als behandelingen waarbij echografie gebruikt wordt. Dit is om de breuken sneller te laten genezen. De dokteren zijn, net als ik overigens, erg verbaasd over mijn snelle genezingsproces. Ik gebruik mijn krukken steeds minder. Ik hoop dat ik terug kan komen in Brno, maar de beslissing wordt op de donderdag gemaakt door Dokter Costa en de circuitarts.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.