De Reuver bijna fit

Marc de Reuver van het Yamaha van Beers Racing Team heeft goed nieuws ontvangen. De Reuver leek na een peesscheuring drie maanden buitenspel te staan. Maar toen hij gisteren samen met dokter Toon Claes een aantal oefeningen deed, was Claes uiterst verrast. De crosser ontving het goede nieuws dat hij weer mag beginnen met het trainen van zijn schouder en over twee weken de motortraining kan hervatten.

De Reuver: “Ik kon mijn oren niet geloven. Normaal zal ik bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Gemert weer aan de start verschijnen. Anders rij ik zeker met de reserves mee.  Maar nu eerst een mountainbiketraining af werken!”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?