De Reuver klaar voor Halle

Aanstaande zondag zal Marc de Reuver voor het eerst in actie komen tijdens het Open Nederlands kampioensschap na zijn schouderoperatie in januari. Dat meldde zijn team Van Beers Racing.

De titelverdediger in de MX1 moest vorig weekend de openingscross in Gemert nog overslaan, maar voor Halle is De Reuver fit genoeg bevonden. De geboren Amstelvener onderging in januari een operatie aan een gescheurde pees in zijn schouder. De verwachting was dat hij drie maanden uit de roulatie zou zijn, maar het ziet er naar uit dat De Reuver op 10 april ook kan starten in de Grote Prijs van Bulgarije, de eerste race uit het wereldkampioenschap.
 
Bron: nu.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?