De Reuver mist ook GP Zweden

Marc de Reuver slaat ook de Grote Prijs van Zweden komend weekeinde in Uddevala over. De keelontsteking van de Nederlander is verergerd tot een infectie van de luchtwegen, meldde zijn team Beursfoon Suzuki. De meervoudig Grand Prix-winnaar hoopt weer volledig hersteld te zijn voor de GP van België begin augustus in zijn woonplaats Lommel. De Reuver sloeg vanwege zijn ziekte afgelopen weekeinde al de GP van Letland over.

Foto: mdr14.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?