De Reuver tweede in Mill

Marc de Reuver heeft zondag de tweede plaats behaald in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands kampioenschap in de MX1-klasse. De coureur van Beursfoon Suzuki verdiende die klassering met de vierde plaats in de eerste en de tweede plaats in de tweede manche op circuit De Kuilen in Mill.

De Italiaan David Philippaerts (Yamaha) was duidelijk de beste in de zware klasse MX1. Hij won beide reeksen. De Belg Kevin Strijbos, sinds kort teamgenoot van De Reuver bij Beursfoon Suzuki, belandde door twee derde plaatsen op diezelfde plek op het podium. Titelverdediger Patrick Roos werd vijfde.

In de MX2-klasse eindigde de 15-jarige Jeffrey Herlings op de derde plek. In de eerste manche kwam het Brabantse crosstalent als derde over de finish, in de tweede manche werd hij tweede. Hij moest de Fransman Gautier Paulin en de Belg Joel Roelants voor zich dulden in de einduitslag.

Foto: mdr14.com
Bron: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?