De Reuver weer onder het mes gegaan

Motorcrosser Marc de Reuver is woensdag in België opnieuw geopereerd aan zijn bekken. Dat meldt de Nederlands kampioen MX1 op zijn website. De ingreep moest nog gebeuren na zijn valpartij van vorig jaar, waarbij De Reuver zijn linkerheup en bekken zwaar blesseerde en drie ruggenwervels brak. Hij was destijds drie maanden uit de roulatie.

De crosser uit het Beursfoon Suzuki-team mag na de operatie ongeveer zes weken niet met de motor trainen. De planning is dat De Reuver half december naar Spanje vertrekt voor een winterstage.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.