De rugbyhelm

De helmfabrikant Roof verkoopt nu ook rugbyhelmen in camouflagekleuren, genaamd Roof Rat’s helmen. Het Franse bedrijf Roof heeft in samenwerking met de designer Ptiluc, deze zeer bijzondere helm ontworpen. Het design van de helm is gebaseerd op helmen die gedragen worden tijdens het American Football. De helm, die bedoeld is voor enduro- en trialrijders, wordt ook geleverd in de kleuren mat zwart en zilver.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.