De Zes Uren van Spa

Op het circuit van Spa-Francorchamps wordt op 13, 14 en 15 augustus een hele spectaculaire endurance-race verreden. Het gaat hier om de Zes Uren van Spa en deze race behoort volgens velen tot één van de hoogtepunten binnen het wegraceseizoen. Er hebben zich al vele team ingeschreven, waarvan er 70 aan de start zullen verschijnen.

Onder andere de coureurs Le Grelle, Werner Daemen, Grégory Fastré, Marc Fissette, Michaël Weynand, Bastien Mackels, Louis Wuyts, Didier Jadoul en zelfs Stéphane Mertens en Didier de Radiguès zullen meedoen aan deze bijzondere race. De reputatie van deze wedstrijd is ook buiten onze landsgrenzen gekend want zelfs de befaamde Engelse renstal Phase One, deelnemer aan het wereldkampioenschap endurance, zal er zijn met een team. Kijk voor meer informatie op www.endurance4fun.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.