Deelnemerslijsten GP motorcross

Vandaag heeft de FIM de deelnemerslijsten gepubliceerd van de drie klassen die komend weekend in Valkenswaard aan de start komen in de Nederlandse motorcross-Grand Prix. Daarop komen twee Nederlanders minder voor dan oorspronkelijk de bedoeling was. Tijdens de eerste GP, verreden in Bulgarije, liep Glenn Coldenhoff namelijk een armblessure op en Herjan Brakke knieletsel.
In de MX1 hebben naast vaste GP-deelnemer Marc de Reuver, de Brabanders Bas Verhoeven en Rob van Vijfeijken een wildcard gekregen. Verder zijn in de MX2 de vaste GP-rijders Jeffrey Herlings en Ceriel Klein Kromhof van de partij. Wildcards zijn er in deze klasse voor Michael van Wezel en Mike van den Bogaert.
Bij de veteranen, voor wie een minimum leeftijd van 40 jaar geldt, staan zeven Nederlanders aangemeld. De grootste kanshebbers bij de veteranen zijn Hans Berendsen, Erwin Hendrickx en voormalig GP-rijder Jan Postema.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.