Definitieve KNMV Topsportkalender 2011

De definitieve KNMV Topsportkalender 2011 is bekend. Deze kalender omvat diverse motorsportdisciplines en laat de datums en locaties van zowel de ONK, als EK en WK-wedstrijden zien.

In deze laatste versie zijn de Ducaticlub races op het TT-circuit in Assen een week verplaatst. Bekijk hier de KNMV Topsportkalender 2011.

UPDATE 27 november, 13.40 uur
Opnieuw een wijziging voor de KNMV Topsportkalender. Zojuist is bekend geworden dat het ONK Grasbaan in Uithuizen van 10 naar 3 september is verplaatst.

Alle data zijn onder voorbehoud. De KNMV behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.