Derde vrije training keert terug

De derde vrije training in de MotoGP keert voor de laatste twee races van het seizoen terug. Afgelopen weekend werd in Aragon een proef gehouden en deze werd, geheel volgens verwachting, positief ontvangen. Daarom zal dit in Estoril en Valencia herhaald gaan worden. Mocht de proef in Estoril en Valencia bevallen dan kan de derde vrije training vanaf volgend jaar definitief terugkeren in de MotoGP.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.