Dispensatie voor Ter Braake

Het deelnemersveld van de Talent Cup 600 blijft zich uitbreiden! In het raceseizoen van 2011 zal ook de pas 14-jarige Marcel ter Braake, broer van Ronald, aan de start verschijnen op een Kawasaki Ninja ZX-6R. De Nijevener, die in 2008 zijn wegracecarrière begon, was het afgelopen seizoen in zowel de Molenaar NSF100 Cup als de KNMV Junior Cup actief. Op basis van zijn goede resultaten van het afgelopen jaar, waar hij in beide klassen derde, heeft Ter Braake dispensatie gekregen voor de Talent Cup 600.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?