Doe mee aan de NSF100 Cup!

Sinds de inschrijving voor de Molenaar Racing NSF100 klasse voor 2011 is geopend, stromen de aanmeldingen binnen. Voor het derde jaar op rij krijgen talentvolle tieners de kans om mee te doen aan deze opleidingsklasse. Aanmelding voor de selectie staat open voor alle jongens en meisjes die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2000, met of zonder ervaring in de motorsport. Deelnemers rijden op juniorcircuits, kleinere banen die ook door karts worden gebruikt.

In 2011 wordt voor het eerst een verdeling gemaakt tussen een snelle groep en een leergroep, waardoor nog meer aandacht wordt besteed aan rijders met minder ervaring, maar misschien wel met zoveel talent. Iedereen is welkom bij de selectierondes en maakt een reële kans om er volgend jaar bij te zijn.

Het inschrijfgeld voor het complete seizoen 2011 bedraagt 1.000 euro per deelnemer. Daar krijg je het volgende voor:
– Gebruik van een Honda NSF100cc racemotor bij alle trainingen en wedstrijden
– Een complete race-outfit: pak, laarzen, handschoenen en helm
– Officiële teamkleding die jouw eigendom wordt
– Begeleiding en technische ondersteuning
– Alle onderdelen en eventuele schadereparatie
– Drie à vier compleet begeleide trainingsweekends, waarin alle facetten van motorracen aan de orde komen, zoals theorie, conditie en rijtechniek

De Grote Motorsport Loterij gaat via Kids on Tracks het Molenaar NSF100 project ondersteunen. Dit houdt in dat je zelf al je inschrijfgeld kunt terugverdienen! Verder streeft de organisatie ernaar om gedurende het seizoen een uitwisseling te houden met een buitenlandse NSF100 cup.

Aan het einde van het seizoen mag de winnaar op kosten van Molenaar Racing NSF100 deelnemen aan de Wereldfinale, die in 2011 waarschijnlijk in Zuid-Afrika wordt verreden. Mogelijk worden er door Honda, evenals in 2010, zelfs weer meerdere kinderen uit de top-10 uitgenodigd, dus wie weet…

Schrijf je snel in op de website www.nsf100championship.nl!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?