Donington Park heropend deuren

RTLGP meldt dat er vanaf begin september weer gereden zal worden op Donington Park. Het Engelse circuit maakte vorig jaar ingrijpende renovatieplannen maar dat bleek een grote fout te zijn. De financiering kwam niet rond. Donington Park ging failliet en de verbouwingen werden stopgezet. De redder in de nood was de familie Wheatcroft, die in mei liet weten dat zij de befaamde Engelse baan overnamen en de verbouwingen zouden doorzetten.

De Adroit Group investeerde ongeveer 2 miljoen pond om de iconische Dunlop Bridge te verplaatsen naar een andere locatie, zoals in de nieuwe regelingen voorgeschreven staat. Ook de laatste bocht is aangepast waardoor het rechte stuk iets langer is. Verder is het circuit hetzelfde gebleven en dus zijn ze terug bij af…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.