Drukte tijdens Pit Lane Walk

Sinds vorig jaar is het op de donderdagmorgen in de pitstraat op het TT Circuit Assen een drukte van jewelste. Want van half tien tot kwart voor elf kregen fans de mogelijkheid om een handtekening te vragen van hun favoriete GP-coureur.

Vooral Ben Spies en Jorge Lorenzo waren erg populair. Zij werden het meest verzocht om hun handtekening achter te laten op alles wat de fans maar bij zich hadden. Ook de motor van Valentino Rossi, die helaas zelf niet aanwezig kon zijn, was het stralende middelpunt voor alle enthousiast fotograverende fans.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.