Ducati-baas ontkent deal Rossi

De laatste tijd gingen er veel geruchten de ronde over Valentino Rossi’s toekomst in de MotoGP. Want Rossi zou een deal voor het volgende seizoen hebben getekend bij het Italiaanse motormerk Ducati en zou hier meer dan 10 miljoen euro voor gaan krijgen, aldus de geruchten. Maar dit wordt nu stellig ontkent door Filippo Preziosi van Ducati.

“Het is wel zo dat de situatie met betrekking tot Rossi en Ducati veranderd is, maar er is nog geen contract getekend. Valentino Rossi kan nog zowel Yamaha’s aanbod accepteren, of overwegen in te gaan op wat wij met elkaar hebben besproken”, aldus Filippo Preziosi.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.