Ducati Village tijdens Dutch TT

Ducati komt tijdens de TT van Assen met een eigen Village. Een bijzondere manier om de MotoGP mee te maken en samen met alle Ducatisti Valentino Rossi en Nicky Hayden aan te moedigen. De Ducati Village is gelegen op een afgesloten deel van de paddock op het einde van het Veenslang met zicht op de bloedsnelle Ruskenhoek. Toegang tot dit Italiaanse dorp is beperkt tot Ducati MotoGP tickethouders en biedt het volgende:

–  Exclusieve parking bij de Ducati Village. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati’s.
– Gereserveerde plaats op de tribune.
– Uitzicht op een grote videowall, zodat je geen moment van de race hoeft te missen.
– Een exclusief Ducati MotoGP-pakket met onder andere een T-shirt.
– Hospitality unit met eetgelegenheid en overige voorzieningen.

Een kaart kost 150 euro. Bestellen kan via www.ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?