Duntep alleen in Dutch Superbike

Duntep Racing is al jaren een begrip in het ONK-rennerskwartier. Ook komend jaar is het team natuurlijk aanwezig in het ONK maar vooralsnog alleen in het Dutch Superbike met Joan Veijer. Veijer heeft als doel om in 2011, zijn laatste racejaar, in de top van het Superbike mee te draaien om op deze wijze waardig afscheid te kunnen nemen van zijn actieve motorsportloopbaan.

Vooralsnog is de plaats in het ONK Supersport niet ingevuld. Komt het team een coureur tegen die deze plaats kan innemen dan bestaat de kans dat alsnog wordt besloten om deel te nemen aan  het ONK Supersport.  Een andere optie is de KNMV Cup, waarin dan een potentiële topper kan worden ingezet om vervolgens samen met het team door te groeien naar het ONK Supersport.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?