‘Een MotoGP-team van BMW’

Hoewel BMW meerdere keren heeft ontkend dat zij een MotoGP-team zal oprichten, doen er verschillende geruchten de ronde over een mogelijke intrede van dit Duitse merk. Er is ter sprake gekomen dat BMW met investeerders spreekt over het testen van een BMW GP-machine. Het merk zou zich voorbereiden op een mogelijke verandering in het toekomstige reglement van de MotoGP. Deze raceklasse zou namelijk in de toekomst misschien ook 1000cc’s toelaten. En laat BMW nou net over een hele snelle 1000cc-motor beschikken…

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.