Eerste race Talent Cup 600

De Talent Cup 600 voor jonge talenten gaat van start tijdens het eerste ONK-evenement van het raceseizoen, de Lenteraces. Dan verschijnen de coureurs op gelijkwaardige motoren, de Yamaha YZF-R6 of een Suzuki GSX-R600, aan de start in Assen.

De nieuwe opstapklasse is opgezet door Yamaha en Suzuki met als hoofdsponsor Kids on Tracks. Jong racetalent tussen de vijftien en 23 jaar krijgt de kans door te groeien naar een hoger niveau in de wegracesport. De talenten worden niet alleen tijdens de wedstrijden begeleid door ervaren coureurs, maar worden ook opgeleid hoe zij het beste met sponsors en de pers kunnen omgaan. Ook wordt aandacht geschonken aan hun fysieke conditie.
 
Zaterdag 2 april zijn de kwalificaties om 10.00 uur en 14.30 uur. De race begint zondag 3 april om 13.15 uur. Kaarten voor de Lenteraces zijn te koop bij het circuit. Voor meer informatie over de Talent Cup 600 ga naar www.talentcup600.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?