Einde GP-avontuur Van der Mark UPDATE

Lambretta, de grote geldschieter van het Lambretta Reparto Corse team, trekt de stekker uit het 125cc-project. Hierdoor staat Michael van der Mark direct buitenspel. Naar verluidt is Lambretta teleurgesteld in de resultaten. Het werd steeds moeilijker om de sponsoren nog tevreden te houden.

Overigens was dit niet alleen het probleem voor Lambretta. Ook Van der Mark kende deze problemen en juist in deze financiële lastige tijd moet je met deze geldschieters te vriend houden. Hoe het verder gaat met het Nederlandse racetalent is nog onduidelijk. Later meer daarover.

UPDATE 13-8-2010, 14h20
Michael van der Mark rijdt komend weekend op Francorchamps in het ONK Supersport. De Nederlander vervangt bij Yamaha Van der Heyden Motors Racing de geblesseerde Kervin Bos.

Foto: 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.