Einde seizoen Vermeulen

En weer ging het helemaal mis voor Chris Vermeulen. Ditmaal schoof de Kawasaki-coureur op Brno samen met Max Neukirchner en Jakub Smrz onderuit. De knie die Vermeulen blesseerde in de tweede race op Phillip Island liep daardoor nog meer schade op. Terwijl het juist de goede kant op aan het gaan was met het gewricht van Vermeulen…

Na de crash op Brno was Vermeulen iets te positief over zijn situatie. Hij dacht alsnog mee te kunnen doen aan de tweede race, maar hij moest zich uiteindelijk terugtrekken vanwege te veel pijn aan zijn knie.
 
De in Tsjechië opgelopen schade zorgt voor een nog verdere vertraging in het herstelproces. Daarom heeft Vermeulen besloten dit seizoen te laten voor wat het is. Op deze manier kan hij zonder tijdsdruk aan zijn herstel werken nadat hij een aantal operaties heeft ondergaan.
 
Of er een vervanger komt voor Vermeulen is nog niet duidelijk.
Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?