Einde voor Jerez?

Spaanse racefans zijn gezegend met vier MotoGP-races op eigen bodem, maar daar kan mogelijk verandering in komen. Spaanse media melden dat Cirjesa, het bedrijf dat het circuit Jerez beheert, niet aan haar betalingsverplichting heeft voldaan. Daarom is beslag gelegd op de eigendommen. Ook de betalingen aan Dorna om Spaanse ronde te houden vallen hieronder. Zelf denkt het circuit dat het nog niet echt nodig is om alle alarmbellen te laten rinkelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.