EK finale Wegrace Albacete

Op 23 en 24 oktober wordt op het circuit van Albacete in Spanje de grote EK-finale wegrace gehouden. De eerste vijf deelnemers uit het Spaanse, Duitse, Franse, Italiaanse, Scandinavische en het Open Nederlands Kampioenschap krijgen een startplaats in deze finale die live op tv wordt uitgezonden.

De volgende EK-klassen komen aan de start: 125cc, Supersport 600 en Superstock 1000. Dorna (MotoGP) en Infront Motor Sports (WK Superbike) participeren in dit evenement en willen jong talent de kans geven om door te groeien. Kijk op www.europeanchamp.com voor meer informatie.

Na de MOTO73 Race of the Champions zal bekend zijn wie voor Nederland richting Albacete gaan afreizen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.