Elias wil leiderschap behouden

Toni Elias (Gresini Racing Moto2 Moriwaki) boekte met een achttiende plek in de kwalificatie en een tiende plek in de race, geen best resultaat op Silverstone. Toch leidt hij nog steeds het kampioenschap in de Moto2-klasse, doordat hij won op zowel Jerez als Le Mans.

“De laatste twee races waren erg moeilijk voor ons. We zullen dus moeten zoeken naar een oplossing voor onze problemen, voordat we gaan racen in Assen. We hebben niet een specifiek probleem, maar het is het totaalplaatje dat moet kloppen”, aldus Toni Elias.

De met 80 punten bovenaanstaande Spanjaard is ervan overtuigd dat droog weer van doorslaggevende betekenis is in Assen. Met een ware hittegolf op komst zal dit dus wel goed komen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.