Elias wint Moto2 in Indianapolis

Toni Elias heeft zondag zijn leidende positie in de strijd om de wereldtitel in de Moto2-klasse verstevigd. De Spanjaard won in Indianapolis de Grote Prijs vóór zijn landgenoot Julian Simon en de Brit Scott Redding. In het WK-klassement heeft Elias na elf races 67 punten voorsprong op de Italiaan Andrea Iannone, die vierde werd.

In de Moto2 waren nogal wat valpartijen. Slechts 24 van de veertig coureurs haalden de finish. De race moest zelf worden ingekort na twee massale valpartijen in het begin van de eerste heat. Nadat de rode vlag uitging kon de puinhoop opgeruimd worden.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.