Even peilen > MotoGP op TV

Dorna heeft een akkoord bereikt met Sport1 om de MotoGP uit te zenden. Hiermee keert de koningsklasse terug op de Nederlandse televisie. Sport1 gaat zowel de trainingen als de kwalificaties en de races uitzenden. Met de TT wordt groots uitgepakt, hoe precies is nog onbekend. Je kunt een Sport1-abonnement afsluiten via diverse aanbieders van digitale televisie. 

Dat de MotoGP toch nog uitgezonden gaat worden is natuurlijk geweldig nieuws, zeker omdat ze ook de Moto2 en 125cc uitzenden, zodat we de verrichtingen van landgenoot Jasper Iwema kunnen gadeslaan. Dat je er alsnog extra voor moet betalen, is dan weer wat minder. Toch, we zijn benieuwd voor hoeveel van jullie dat een obstakel vormt.

Het GP-seizoen volg ik via Sport1
A. Absoluut, al was het twee keer zo duur.
B. Nee, ik heb een MotoGP.com-abonnement.
C. Ik weiger te betalen voor saaie optochten.
D. Ik kijk BBC, dan maar geen Moto2 en 125cc.
E. Eén keer op Assen, dan heb ik het wel gezien.

Laat je stem horen aan de rechterkant van deze pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.