Everts verliest

Tienvoudig wereldkampioen motorcross Stefan Everts heeft het onderspit moeten delven in een duel met de Spaanse rallyrijder Carlos Sainz, tweevoudig wereldkampioen en winnaar van Le Dakar. Dit meldt hln.be. Everts streed in Zinnik in de blauwe steengroeve van Henegouwen met een KTM tegen de Volkswagen Touareg van Sainz.

Als goede verliezer moest Everts de wagen van Sainz wassen. Het was de tweede keer dat Everts een dergelijke uitdaging aanging. Vorig jaar was het de Franse zesvoudige wereldkampioen rally Sébastien Loeb die na een duel op de muur van Geraardsbergen de motor van Everts schoon mocht maken.

Foto: KTM / R. Archer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?