Expositie Centennial

Drenth Fotografie opent begin december een foto-expositie over de Centennial TT op Assen. Deze tentoonstelling is van 7 december tot en met 7 januari te bezichtigen in de expositiehal van het gemeentehuis in Assen. De circa 40 foto’s zijn gemaakt door Miranda Drenth en geven op geheel eigentijdse manier de roem en glorie van de Centennial Classic TT weer. De tentoonstelling voert de bezoeker langs alle hoogtepunten van de Centennial, die op 18 en 19 september van dit jaar werd gehouden op het TT Circuit. De expositie is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Bron: assen.nu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.