Fanclub Iwema houdt nieuwjaarsreceptie

Fanclub Iwema, de supportersvereniging van motorcoureur Jasper Iwema, houdt vrijdag 28 januari de nieuwjaarsreceptie. Tussen 20.00 en 23.00 uur kan iedereen Iwema een succesvol raceseizoen wensen in Het Wapen van Schotland aan de Hoofdstraat 1 te Hooghalen.

Iwema kende in 2010 een zeer sterk seizoen in de 125cc waarin hij 34 WK-punten scoorde. Hoogtepunten waren de achtste plaats tijdens de GP van Brno en zijn zesde startplek tijdens de TT in Assen. Dankzij deze uitstekende resultaten heeft de coureur uit Hooghalen een contract voor 2011 bemachtigd bij het Nederlandse fabrieksteam Molenaar Racing.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal Iwema zijn fans toespreken en is er gelegenheid om hem vragen te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Nederlander actief te gaan steunen door lid te worden van Fanclub Iwema.

Meer info: www.fanclub-iwema.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.