Fanclub Iwema zwaar teleurgesteld UPDATE

De fanclub van Jasper Iwema is zwaar teleurgesteld in de situatie, meldt RTV Drenthe. Dat zegt bestuurslid John Dam. Vrijdagavond was het nog feest bij de fanclub in Hooghalen. Op de nieuwjaarsreceptie werd bekend gemaakt dat het ledenaantal van de fanclub boven de honderd zat. Het Arie Molenaar team, waar Iwema in zit, heeft voor vrijdag 4 februari 350.000 euro nodig om komend seizoen te kunnen racen in de 125cc Grand Prix klasse.

“Het is nu mineur aan alle kanten, ik zie mezelf nog helemaal enthousiast staan op de receptie, en dan valt dit nieuws ons zwaar,” zegt Dam. De fanclub doet er alles aan om het geld toch bij elkaar te krijgen. “Ik heb een middag vrijgenomen en ben meteen begonnen met bellen, bedrijven die ik totaal niet ken en verder alles geprobeerd. en ik heb misschien nog wel wat in de pen zitten voor het einde van de week,” zegt het bestuurslid.

UPDATE 4 februari 2011, 8h52
De fanclub van Jasper Iwema wordt veelvuldig gemaild door mensen die een donatie willen overmaken. Uiteraard wordt dat zeer gewaardeerd. Je bijdrage kun je overmaken op  rekeningnummer 115 778 667 ten name van Stichting Road Racing 4-ever Hooghalen. Tevens kun je lid worden van de fanclub. Ook dit geld komt namelijk ten goede van Iwema en heeft als voordeel dat je persoonlijk wordt geïnformeerd via de regelmatig verschijnende Race Nieuwtjes . Meer info: www.fanclub-iwema.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?