Ferrari springt in de bres voor Rossi

Ferrari staat klaar om Valentino Rossi te helpen bij zijn herstel na zijn zware crash op Mugello. Ferrari is zelfs bereidt om één van haar wagens ter beschikking te stellen aan Rossi als hij daar nood aan heeft. Rossi testte eerder al een Ferrari waarbij toen de link gelegd werd dat de Italiaan wel eens de overstap kon wagen naar de Formule 1.

“Iedereen bij Ferrari is in gedachten bij jou in deze moeilijke tijd”, zei Ferrari president Luca di Montezemelo op de officiële website van het team. “We zijn er zeker van dat je snel terug op het circuit zal zijn, zelfs sterker dan ooit. Indien je tijdens je herstelperiode wilt trainen op vier wielen, dan staan de deuren in Maranello altijd voor je open.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?