Fiat ziet overstap Rossi zitten

Fiat, moederbedrijf van Ferrari en sponsor van het team van Yamaha in de MotoGP, staat positief tegenover een overstap van motorcoureur Valentino Rossi naar de Formule 1. Dat liet Fiat-directeur Sergio Marchionne in Italiaanse media optekenen aldus f1today.nl.

“Valentino achter het stuur van een Ferrari Formule 1-auto is een geweldig idee”, begint Marchionne. “Luca di Montezemolo (Ferrari-president, red.) wil graag een derde auto inzetten voor Rossi. Als Valentino het zelf ook wil, dan is dat een prima idee. Maar ik ga niet over de toekomst van Rossi.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?