Film > Camier over Biaggi

Max Biaggi plakte afgelopen weekend een sticker van een geplukte kip op zijn Suomy helm tijdens het WK Superbike in Assen om de aanvaring met Melandri in Donington Park uit te spelen. De ruzie ging toen over het langzaam rijden op de racelijn.

Tijdens de Superpole sessie kwam de aard van het beestje weer omhoog en reed Biaggi zijn eigen teammaat Leon Camier in de weg tijdens een snelle ronde. Camier was hier absoluut niet over te spreken en zijn reactie staat op film.
 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?