Film > Chris Vermeulen niet naar Valencia

Chris Vermeulen zal de komende WK Superbike races in Valencia noodgedwongen moeten missen vanwege een operatie aan zijn knie. Vermeulen raakte door een ongeluk op Phillip Island namelijk zwaar geblesseerd aan zijn knie en is nog steeds herstellende hiervan. Hoewel het letsel ernstiger bleek dan verwacht maakten doktoren na een operatie bekend dat de Australiër naar verwachting redelijk snel zou kunnen genezen. Vermeulen legt de situatie in onderstaand filmpje nog eens haarfijn uit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.