Film > Dakar Rally zwaarder dan ooit

Vanaf 1 januari gaan 430 auto’s, motoren en vrachtwagens van start. De coureurs moeten in totaal 9500 kilometer afleggen. De route strekt zich ditmaal uit tot het meest noordelijke punt van Argentinië, met daarin veel etappes in de woestijn. Daarnaast krijgen de rijders te maken met een gewijzigd reglement. De cilinderinhoud van de motoren voor de top rijders zal maximaal 450cc bedragen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.