Film > De Dakar van 2011

Er deden verschillende geruchten de ronde over de locatie waar de Dakar in 2011 gehouden zou worden. Maar deze geruchten zijn met deze promotiefilm de wereld uit geholpen, want het is nu duidelijk dat de Dakar van 2011 in Argentinië en Chili verreden zal worden. De inschrijvingen zijn al sinds 15 mei geopend en het spektakel zal vanaf 2 januari plaatsvinden. Over de route wordt op www.dakar.com het volgende verteld:

Na twee edities van de Dakar in Zuid-Amerika, zal het spektakel in 2011 plaatsvinden in hetzelfde continent. Er valt hier namelijk nog heel veel te ontdekken voor de rijders van de Dakar. De route zal de deelnemers langs de grenzen van Argentinië en Chili leiden, waar zich een waterval van kleur bevindt.

Dit is nog niet echt heel duidelijk, maar we moeten toegeven dat dit op zijn minst veelbelovend klinkt!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.