Film > De Puniet is terug

Nog geen maand (!) geleden brak Randy de Puniet op de Sachsenring zijn kuit- en scheenbeen. Brno leek hierdoor onhaalbaar. Dat was echter gerekend buiten de indrukwekkende korte genezingsperiode die de Fransman nodig had…

Het meest opvallende is dat hij op de bewegende beelden zonder krukken loopt. Conclusie na het zien van deze beelden? De Puniet is er bij op Brno. Voor de zekerheid staat Roger Lee Hayden nog wel stand-by maar dat lijkt overbodig te zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?