Film > Een rondje Isle of Man UPDATE

De TT van Isle of Man is een legendarisch motorrace-evenement, dat jaarlijks op een klein eilandje naast Engeland verreden wordt. Waarom deze race zo legendarisch is, wordt in dit filmpje door de Britste John McGuinnes goed duidelijk gemaakt.

UPDATE 8 juni 20.17 uur

Het filmpje hierboven geeft al een aardig beeld van de snelheid waarmee de coureurs tussen de bomen en de huizen door scheuren, maar onderstaande filmpjes slaan toch echt alles.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.